Wie ben ik


Mijn naam is Wilma Bovens-Wiersma. Ik ben getrouwd, moeder van drie prachtige kinderen en baasje van onze hond Sammy. Na de opleiding HBO-Jeugdwelzijnswerk (SPH) heb ik meer dan 20 jaar gewerkt in de jeugdhulpverlening.
Rond 2003 ben ik me gaan verdiepen in meer spiritueel gerichte opleidingen en cursussen. In eerste instantie voor mezelf en daarna voor het behandelen en begeleiden van volwassenen en kinderen.

Sinds 2011 heb ik een chronische zenuw- en spieraandoening aan mijn schouder (Neuralgische Amyotrofie). Ondanks of juist dankzij deze aandoening probeer ik het leven zo mooi mogelijk te zien en ervaren.  Een van mijn levensmissies is het geven van positiviteit aan anderen.

Als je problemen ervaart met het maken van keuzes, het verwerken van emoties of wanneer je op andere manieren vastloopt, kun je bij mij komen voor verheldering, verlichting en ondersteuning/coaching. 

Mijn intentie is om jou weer in je kracht te zetten en meer grip te geven op je levensvragen. Het allerbelangrijkste vind ik dat jij geholpen wordt met jouw vragen, problemen of blokkades. 
Door me open te stellen voor jouw energie voel ik wat er op dat moment nodig is en waar blokkades zitten. Ik werk intuïtief en op energetisch niveau. 

 

Opleidingen/achtergrond
Na de HAVO heb ik mijn diploma HBO-Jeugdwelzijnswerk behaald. Ik ben begonnen in de Kinder- en jeugdpsychiatrie en heb vervolgens groeps- internaat werk gedaan. In 2003 ben ik overgestapt naar ambulante begeleiding van ‘multi-problem’ gezinnen.

Tijdens deze hulpverleningsjaren heb ik naast communicatiecursussen en een opleiding systeemgericht werken, diverse andere beroepsgerichte opleidingen en cursussen gevolgd. Binnen de opleiding Triple-P (Positief Opvoed Programma) heb ik verschillende niveaus behaald en ben ik bevoegd tot het geven van groepsvoorlichting en individuele trainingen aan ouders en kinderen.

Vanaf 2003 ben ik me gaan verdiepen in meer spiritueel gerichte opleidingen en cursussen. In eerste instantie voor mezelf en daarna voor het behandelen en begeleiden van volwassenen en kinderen.

 

Hieronder volgt een (verkorte) opsomming van de hiervoor genoemde cursussen en trainingen.

⦁ Intuïtieve coaching

⦁ Natuur-/wandel coaching

⦁ ReAttach therapie, basisopleiding en CAT specialisatie

⦁ Energetische behandeling

⦁ Magnetische massage en behandeling

⦁ Meditatiecursussen

⦁ Meditatie voor kinderen

⦁ (Engelen-)kaarten leggen

⦁ Master Healer 1

⦁ Master Healer 2

⦁ Klankschaal healing

⦁ Training werken met kristallen

⦁ Chakra reflexologie

 

Een behandeling is nooit een vervanging van reguliere geneeswijzen en u dient altijd uw eigen arts te raadplegen.