Chemo cadeau mand

Chemo Cadeau Mand

 

Een alleszeggend en symbolisch cadeau vinden voor iemand die midden in de strijd tegen een ziekte zoals kanker zit kan lastig zijn.

Mensen die een chemo behandeling ondergaan hebben ook vaak klachten die met elkaar overeenkomen, zoals verminderde eetlust, het koud hebben, droge lippen en een vieze smaak in de mond.

Een combinatie van het zien van de lichamelijke ongemakken, het gevoel vaak machteloos te moeten toekijken, het niet op de juiste woorden komen en lastig het juiste cadeau kunnen vinden, hebben ervoor gezorgd dat deze cadeau mand is ontstaan.

Dit mandje is gevuld met allerlei handige items welke je kunt gebruiken als je in je (chemo-) behandeling zit. Een mand gevuld met liefde en symboliek. Een mand met de intentie om een glimlach op het gezicht te toveren. Een mand die hopelijk heel even doet vergeten dat je ziek bent en je laat voelen dat je ontzettend geliefd bent. En om je te laten ontspannen en genieten van kleine dingen.

In de mand zitten ook producten met edelstenen. Edelstenen werken heilzaam en positief op jou energie die energie in een ruimte. Bijvoorbeeld de Gouden Driehoek, dit is een combinatie edelstenen die bestaat uit Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts. Deze drie edelstenen hebben allemaal unieke eigenschappen en vullen elkaar op een bijzondere wijze aan. Ze dankt haar naam aan de complete energie die deze drie stenen samen hebben: liefde, inzicht, balans en harmonie. De Gouden Driehoek transformeert negativiteit en zorgt voor positieve energie, rust en harmonie.

De Chemo Cadeau mand is voor mannen en voor vrouwen.  Het hele pakket zit in een leuke doos of mand en wordt leuk ingepakt.

 

Wat zit er in:

 • Een handgemaakte aromatherapie sojakaars met etherische olie en edelstenen (amethist, rozenkwarts en Bergkristal). De ecologische soja wax is 100 % plantaardig, geheel biologisch afbreekbaar en bevat geen giftige stoffen. Soja heeft een langere brandduur (tot 50%langer), walmt minder (=beter voor mensen met allergieën en longklachten) en de geurafgifte van de toegevoegde olie is prettig.
  Genieten van de warmte en de geur van de olie laat je helemaal ontspannen. Inclusief beschrijving, uitleg en intentie
 • Roomspray/pillowspray met Lavendel etherische olie en edelstenen (amethist, rozenkwarts en Bergkristal) Deze spray is gemaakt met de intentie om te ontspannen, voor rust en bescherming en kan tevens je gezicht te verzorgen. Bij gebruik als pillowspray/kussenspray kan het ook helpen bij een goede nachtrust. Inclusief beschrijving en uitleg
 • Een mandala colouring book om de gedachten te verzetten. Een Mandala kleuren is een bepaalde meditatietechniek en brengt innerlijke vrede en rust. Je wordt als het ware stil van binnen, óf een puzzelboekje, om je hersenen bezig te houden.
 • Snoepjes tegen de vieze smaak die chemo kan geven (merk en smaak kunnen afwijken van de foto)
 • Een fleece dekentje om jezelf warm te houden, (het koud hebben tijdens de behandeling is een veelgehoorde klacht). Er zitten een touwtje en twee knopen op de deken om hem te kunnen vastzetten zodat hij niet van je schouders af glijdt(de kleur kan afwijken van de foto)
 • Heilzame kruidenthee om goed te blijven drinken
 • Lippenbalm tegen droge lippen
 • Fijne bodyschuim/bodywash om je te verzorgen en verwennen onder de douche
 • Crème voor de huid omdat je handen en huid, tijdens de behandeling, een opkikker kunnen gebruiken
 • Een potje knuffel-, sterkte-, kracht- edelsteentjes voor de ontvanger namens MooisteZelf
 • Een kaart met ruimte voor een lieve boodschap van jou, de gever van de mand
 • Een kaart met mooie tekst namens Woordkriebels van het ToonHermansHuis Parkstad  en Wilma van Mooistezelf

 

Sommige artikelen kunnen iets afwijkend zijn van het voorbeeld w.b.t. merk, kleur, smaak, geur en uitvoering.

De gehele opbrengst gaat naar : Het ToonHermansHuis Parkstad

Fleece  deken met knopen

kaartje van @woordkriebels

potje met geluk en een gelukspoppetje

 

 

Kleuren, geur en smaken  zijn per mand verschillend.

Bij bestelling kan hiernaar geïnformeerd worden