Tarot-of-Now Kaartlegging

Tarot is een speelse manier om dieper tot de essentie te komen en vragen uit het dagelijks leven te beantwoorden. 

De kaarten stimuleren jouw proces van zelfrealisatie als twinkelende lichtvonkjes en geven jou antwoorden, (nieuwe) inzichten en/of troostende aanmoediging op gebied van werk, liefde en studie. 

Het tarot deck sterkt jouw vertrouwen, inspireert nieuwe doelen en stimuleert een positieve levenshouding om authentiek te zijn. 

Tarot of Now, een wegwijzer naar wijsheid en geluk.

 

Wat Tarot of Now onderscheidt is dat de teksten en illustraties inclusief zijn en alle etniciteiten verbeelden. De kaarten geven heldere antwoorden en inzichten op het gebied van werk, liefde en studie. Ze versterken je vertrouwen en inspireren nieuwe doelen.

Tarot of Now is de advocaat van je hart en maakt duidelijk wat liefde aan jou wilt vertellen. Tarot of Now kent geen oordelen. Het gaat voorbij aan de wereldse tweestrijd; zoals zwart/wit, goed/fout & licht/donker. De kaarten stimuleren een positieve levenshouding.

NIEUW is het praktische legbord dat je helpt met het stellen van de juiste vragen. Een speelse manier om met elkaar thema’s te onderzoeken op gebied van relatie of op basis van verleden-heden-toekomst. Zo wijst Tarot of Now de weg naar wijsheid en geluk.