Spirituele healing

Wat is een spirituele healing?

Het doel van een healing is om je weer in contact te brengen met jezelf en om je zielsenergie optimaal te laten stromen. Een spirituele healer is een doorgever van genezende energie. Iedere healing is anders, de ene keer voel je misschien niet zoveel, de andere keer juist heel veel. Het kan ook zijn dat je pas later veranderingen gaat merken want een healing kan dagen tot weken nawerken.

Een healing werkt enerzijds op je fysieke lichaam; lichamelijke klachten verdwijnen of worden minder. Anderzijds werkt het op je mentale en/of geestelijke gesteldheid, op je emoties en op je spirituele ontwikkeling. Vaak voelt men zich na een spirituele healing erg ontspannen en rustig. De energie van emoties, gedachten en het onderbewustzijn stroomt.

Tijdens de healing zit je op een stoel of lig je op een massagetafel. Ik zal je vragen om te ontspannen en je gedachten leeg te maken om het healingproces te versterken. Tijdens de healing houd ik jouw hand vast of leg ik een hand op je rug en heb ik nauw contact met de spirituele wereld. De warme energie die door mijn handen stroomt, heeft een genezende werking. Hierbij worden eventuele blokkades opgeruimd. De balans tussen lichaam en geest wordt hierdoor hersteld.

 

Een healing is meestal onderdeel van een ander consult of andere behandeling en duurt gemiddeld 10 tot 20 minuten.