Intuïtief coachen


Wat is intuïtief coachen? 

De insteek van intuïtieve coaching is om je weer in contact te brengen met je intuïtie. Volgens intuïtief coachen zijn antwoorden op vragen waarmee je worstelt te vinden in jezelf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan persoonlijke vraagstukken, professionele onzekerheden, etc. De onderwerpen die behandeld kunnen worden zijn heel divers; van keuzestress tot angsten, zingevingsvragen, balans vinden tussen werk en privé, je weer goed voelen over besluiten die je neemt, enzovoorts. 

Ik begeleid je in het herstellen van het contact met jezelf; je eigen ik. Deze methode helpt je dus opnieuw je gevoel ofwel je innerlijke stem te leren herkennen en te leren hiernaar te luisteren. Dat gebeurt zonder je verstand meteen uit te schakelen. Beiden kunnen immers goed naast elkaar functioneren. Door opnieuw op je intuïtie te leren vertrouwen ga je op een andere manier naar jezelf en bijvoorbeeld de obstakels die je keer op keer ondervindt kijken. Oftewel: je leert weer op je intuïtie af te gaan met als resultaat dat je je stukken fijner en lekkerder voelt, energie hebt en flow ervaart in je leven.

Om het contact met je onderbewuste te herstellen worden binnen intuïtief coachen zowel reguliere coaching technieken als meer oosterse behandelvormen toegepast. Denk aan visualisaties, meditaties, wandel coaching, chakra healing, systemisch werken en familie opstellingen. Daarnaast maak ik gebruik van ReAttach therapie en energetische behandelingen.

Waarom kiezen voor intuïtief coachen?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor intuïtieve coaching. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je kampt met overmatige stress of zelfs burn-outklachten. Misschien ben je overmatig angstig of heb je een ziekte. Kamp je met depressieve gevoelens vanwege onverwerkt verlies? Ervaar je telkens dezelfde conflicten op je werk of in relaties? Misschien wens je meer uit je leven te halen, wil je beter omgaan met veranderingen, wil je antwoorden vinden op levensvragen die je pad kruisen of heb je behoefte aan andere perspectieven. Graag help ik je hierbij.

 

Kortom, intuïtief coachen kan effectief zijn op allerlei gebieden. Of het nu gaat om je gezondheid, relaties, privéleven of je werk. De meerwaarde is het sterker worden; jezelf "empoweren". Als coach lever ik de oplossingen niet kant en klaar aan, maar gaan wij daar samen naar op zoek. Dit doen we met behulp van de diverse behandelvormen, methodes en mogelijkheden, altijd in overleg, op een manier die bij jou als individu past.

 

Gemiddeld duurt het hele consult 1,5 uur. Het coachen kan gecombineerd worden met een ReAttach behandeling en wordt bijna altijd afgesloten met een energetische behandeling.

De hoeveelheid benodigde behandelingen is afhankelijk van de hulpvraag en behoefte van ieder persoon. 

 

Een behandeling is nooit een vervanging van reguliere geneeswijzen en u dient altijd uw eigen arts te raadplegen.